Terapi b°rn

Terapi for b°rn ved psykolog Camilla B÷cher

Kognitiv behandlings terapi er en psykoterapeutisk metode, der er udviklet til behandling af forskellige psykiske lidelser, f.eks. angst, depression, spiseforstyrrelser og alkoholproblemer. Metoden, der også kaldes kognitiv adfærdsterapi, blev udviklet i USA i tiden efter anden verdenskrig. Kognitiv terapi er med tiden blevet usædvanlig veldokumenteret ved empirisk forskning. Terapi for børn bruges mere og mere, fordi den har vist sig meget effektiv.

Jeg er uddannet psykolog i 2003 med speciale i angst og er autoriseret af Psykolognævnet. Jeg har siden 2004 været selvstændig privatpraktiserende psykolog og har samtaler med mennesker med mange forskellige problemstillinger, f.eks. angst, depression, problemer i parforhold, sorg og krise og meget mere.

Som underviser i psykologi har jeg erfaring fra bl.a. Københavns Universitet, flere seminarier og gymnasiet.

Kognitiv adfærdsterapi omfatter tre overordnede strategier:

- En indsigtsgivende strategi, der tilsigter, at du opnår et øget kendskab til din egen tænkning og dens indflydelse på symptomer eller problemer.

- En pædagogisk strategi, der handler om at give dig viden om din psykiske lidelse og dine problemer og forståelse for de anvendte metoders rationale.

-En problemløsnings- eller mestringsstrategi, hvis formål er, at du opnår bedre metoder og teknikker til at løse dine problemer. 

Der er mulighed for samtaler dækket af din virksomheds, dit pensionsselskabs eller dit forsikringsselskabs sundhedsforsikring .
Jeg har ikke aftale med sygesikringen, så hvis du har fået en henvisning fra sygesikringen, kan det desværre ikke give nedsættelse i prisen hos mig.

Af hensyn til andre klienter bedes du melde afbud senest dagen før inden kl. 12:00. Ved senere afbud eller udeblivelse afregnes det fulde beløb for samtalen.

Kontakt mig og hør nærmere hvordan jeg kan hjælpe lige netop dig. Det er uforpligtende og du kan være anonym hvis du ønsker. Klik her