Stress behandling

Vi bliver alle udsat for stress i perioder af vores liv. Hvis man er sårbar for angst, har man større risiko for at få angstlidelser i forbindelse med stressende begivenheder.

I stress behandlingen arbejder vi med at finde frem til, hvad det lige præcis er for tanker og følelser, der dukker op i de stressende situationer. Vi ser på hvilke følelser, tankerne udløser, hvilke kropslige reaktioner de fremkalder, og hvordan du handler i situationerne. Dette giver et overskueligt billede af, hvad der skal arbejdes med. Ud fra dette tilrettelægges en stress behandling, der har som mål at ændre din opfattelse af de svære eller stressfremkaldende situationer og at styrke din vurdering af dig selv og dine muligheder for at klare en stressende hverdag.

Jeg er uddannet psykolog i 2003 med speciale i angst og er autoriseret af Psykolognævnet.

Jeg har siden 2004 været selvstændig privatpraktiserende psykolog og har samtaler med mennesker med mange forskellige problemstillinger, f.eks. angst, depression, problemer i parforhold, sorg og krise og meget mere.

Jeg har også erfaring som psykolog i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, hvor jeg især har beskæftiget mig med supervision af personale, testning og samtaler med børn og unge. 

Som underviser i psykologi har jeg erfaring fra bl.a. Københavns Universitet, flere seminarier og gymnasiet. 

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og arbejder i overensstemmelse med reglerne for etik for nordiske psykologer og er underlagt reglerne om tavshedspligt.

Kontakt mig og hør nærmere hvordan jeg kan hjælpe lige netop dig. Det er uforpligtende og du kan være anonym hvis du ønsker. Klik her