Psykologisk rådgivning

Psykologisk rådgivning ved Camilla Böcher

Med baggrund i min uddannelse som psykolog har jeg gennem årerne opbygget en solid base inden for psykologisk rådgivning mod en lang række lidelser.

I kognitiv adfærdsterapi fokuserer vi på sammenhængen mellem vores tanker, følelser, fysiologi/krop og adfærd. Når vi for eksempel opfatter noget som farligt (tanke), bliver vi bange (følelse), og vores krop reagerer med angst (fysiologi). De fire komponenter indvirker på og forstærker hinanden og bekræfter os i, at vi er i fare. Denne mekanisme er vigtig for vores overlevelse, men noglegange kan vores fortolkninger af verden være uhensigtsmæssige eller fejlagtige. Det kan skyldes, hvad vi har lært tidligere i vores liv, eller at vores tænkning er påvirket af for eksempel angst, depression eller stress.

Jeg er uddannet psykolog i 2003 med speciale i angst og er autoriseret af Psykolognævnet. Jeg har siden 2004 været selvstændig privatpraktiserende psykolog og har samtaler med mennesker med mange forskellige problemstillinger, f.eks. angst, depression, problemer i parforhold, sorg og krise og meget mere.

Jeg har også erfaring som psykolog i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, hvor jeg især har beskæftiget mig med supervision af personale, testning og samtaler med børn og unge. 

Som underviser i psykologi har jeg erfaring fra bl.a. Københavns Universitet, flere seminarier og gymnasiet. 

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og arbejder i overensstemmelse med reglerne for etik for nordiske psykologer og er underlagt reglerne om tavshedspligt.

Kontakt mig og hør nærmere hvordan jeg kan hjælpe lige netop dig. Det er uforpligtende og du kan være anonym hvis du ønsker. Klik her