Psykolog København

Jeg er uddannet psykolog i København, 2003. Mit speciale er terapi til behandling af angst. Jeg anvender primært kognitiv terapi, hvor man arbejder med personens tanker om de situationer, der opfattes som truende, samt personens vurdering af sig selv og muligheden for at håndtere situationen.

Jeg har siden 2004 været selvstændig privatpraktiserende psykolog og har samtaler med mennesker med mange forskellige problemstillinger, f.eks. angst, depression, problemer i parforhold, sorg og krise og meget mere.

Jeg har også erfaring som psykolog i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, hvor jeg især har beskæftiget mig med supervision af personale, testning og samtaler med børn og unge.

Min erfaring med terapi bunder i min privatpraksis som selvstændig psykolog i København. Derudover har jeg erfaring med terapi i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, hvor jeg især har beskæftiget mig med supervision af personale, test af og samtaler med børn og unge i København og omegn.

I terapien arbejder vi med at finde frem til, hvad det lige præcis er for tanker, der dukker op i de kritiske situationer. Vi ser på hvilke følelser, tankerne udløser, hvilke kropslige reaktioner de fremkalder, og hvordan du handler i situationerne. Dette giver et overskueligt billede af, hvad der skal arbejdes med. Ud fra dette tilrettelægges en plan, der har som mål at ændre din opfattelse af de svære eller angstfremkaldende situationer og at styrke din vurdering af dig selv og dine muligheder for at klare situationerne.

Jeg har en fortid som udøvende musiker og har derfor stor indsigt i udfordringerne med at optræde, præstationsangst og perfektionisme.

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og arbejder i overensstemmelse med reglerne for etik for nordiske psykologer og er underlagt reglerne om tavshedspligt

Kontakt mig og hør nærmere hvordan jeg kan hjælpe lige netop dig. Det er uforpligtende og du kan være anonym hvis du ønsker. Klik her