Pyskolog til børn

Pyskolog for børn, camilla Böcher

Hvis du leder efter et sted at gå til psykolog med dine børn, finder du mig tæt på Rådhuspladsen. Min psykologiske praksis, hvor jeg bl.a. udøver psykologi til børn, ligger i centrum af København på Kompagnistræde 27.

Kognitiv behandlings terapi er en psykoterapeutisk metode, der er udviklet til behandling af forskellige psykiske lidelser, f.eks. angst, depression og spiseforstyrrelser. Metoden, der også kaldes kognitiv adfærdsterapi, blev udviklet i USA i tiden efter anden verdenskrig. Kognitiv terapi er med tiden blevet usædvanlig veldokumenteret ved empirisk forskning. Terapiformen bruges mere og mere, fordi den har vist sig meget effektiv.

Kognitiv terapi går ud på at forstå sammenhængen mellem ens egne tanker, følelser og adfærd. I det kognitive terapiforløb forsøger man at finde ud, hvad det lige præcis er for nogle tanker og vurderinger, der ligger til grund for de negative følelser og handlinger.  Ved hjælp af analyse af forskellige specifikke situationer, fører kognitiv terapi til bevidsthed om de grundlæggende antagelser om verden og én selv, der er årsag til de destruktive tanke- og handlemønstre. Når man bliver opmærksom på de uhensigtsmæssige tankemønstre, får man også muligheden for at ændre på dem.

Jeg er uddannet psykolog i København, 2003. Mit speciale er terapi til behandling af angst. Jeg anvender primært kognitiv terapi, hvor man arbejder med personens tanker om de situationer, der opfattes som truende, samt personens vurdering af sig selv og muligheden for at håndtere situationen.

I klinikken i København arbejder jeg med en terapi, som er resultatorienteret og bygger på undervisning og hjemmeopgaver.  Kognitiv terapi er en psykoterapeutisk metode, der er udviklet til behandling af forskellige psykiske lidelser, f.eks. angst, depression og spiseforstyrrelser.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på mail eller tlf. 51 96 81 00 til klinikken i København. Jo hurtigere man får behandling for sin angst med terapi, jo mindre går man glip af.