baggrund

Jeg er uddannet psykolog i 2003 og siden autoriseret af Psykolognævnet, hvilket betyder, at jeg efter uddannelsen som psykolog har arbejdet mindst to år på fuld tid som psykolog og har modtaget 160 timers supervision. Herudover er jeg Specialist i Psykoterapi for voksne. Specialistuddannelsen er normeret til 5 år efter autorisation og består af bl.a. mindst tre års beskæftigelse med specialet, 360 timers kurser og 240 timers supervision. 

Siden 2004 har jeg været selvstændig privatpraktiserende psykolog og haft samtaler med mennesker med mange forskellige problemstillinger, f.eks. angst, stress, depression, lavt selvværd problemer i parforhold, sorg og krise og meget mere, hvilket inkluderer de kategorier, der kan henvises til psykologhjælp.

Jeg har både individuelle samtaler og samtaler med par og udbyder supervision til psykologer med henblik på autorisation. Jeg tilbyder også coaching og stresscoaching-forløb. Jeg tilbyder derudover at lave psykologiske undersøgelser.

 Jeg er uddannet kognitiv terapeut fra Kognitiv Center Fyn og har siden uddannet mig i Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Som underviser i psykologi har jeg erfaring fra bl.a. Københavns Universitet, flere seminarier og gymnasiet. 

Jeg har erfaring som skribent på Dagens Puls og som deltager i ekspertpanel, skribent og blogger på www.dagenssundhed.dk  Jeg optræder derudover jævnligt som ekspert i artikler om psykologiske emner. 

I min fortid har jeg været udøvende musiker, og derfor har jeg stor indsigt i udfordringerne med at optræde, præstationsangst, perfektionisme og stress. Læs dette indslag, hvor jeg medvirker, som handler om perfektionisme:

Little Miss Perfect (pdf)

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og arbejder i overensstemmelse med reglerne for etik for nordiske psykologer og er underlagt reglerne om tavshedspligt.