Parterapi K°benhavn

Parterapi i centrum af K°benhavn

Hvis du leder efter et sted at gå til parterapi i København, finder du mig tæt på Rådhuspladsen. Min psykologiske praksis, hvor jeg bl.a. udøver parterapi, ligger i centrum af København på Kompagnistræde 27.

Øget bevidsthed om jeres forhold med parterapi

Parterapi på min klinik i København giver jer de nødvendige rammer for at blive mere bevidste om, hvad der fungerer og ikke fungerer i jeres forhold. I trygge omgivelser kan I udforske jeres tanker, følelser og behov og derved opnå større indsigt i de vaner og mønstre, der skaber problemer i jeres parforhold.

Som regel tager man det for givet, at ens partner har de samme behov, som man selv har. Dette er ofte ikke tilfældet, og selvom man mener det godt, kan ens adfærd derfor medføre frustration hos begge parter. 

Erfaring med parterapi i København

Min erfaring med parterapi bunder i min privatpraksis som selvstændig psykolog i København. Jeg er uddannet psykolog i København, 2003. Som underviser i psykologi og forskellige former for terapi, herunder parterapi, har jeg erfaring fra universitet, seminariet og gymnasiet i København.

Som skribent på Dagens Puls og som deltager i ekspertpanel, skribent og blogger på www.dagenssundhed.dk, har jeg formidlet min erfaring med parterapi i København.

Parterapi når man vokser fra hinanden

En af de mest almindelige grunde til, at parforhold går i stykker, er at man vokser fra hinanden. Den ene af parterne udvikler sig typisk hurtigere end den anden. Som regel er det kvinden, som udvikler sig hurtigere, fordi mange kvinder er opdraget til at tale om følelser. Mænd er på den anden side opdraget til at handle. De har sværere ved at snakke om følelser, hvilket kan gøre deres partner frustreret.

Reservér en tid på klinikken i København og lad os mødes i et par timer. Jeg kan hjælpe jer med at vurdere, om der er mulighed for at forbedre jeres forhold med parterapi. Nogle par konkluderer, at de ikke længere vil bo sammen, når de har gennemgået et forløb med parterapi. Andre par opdager, at parforholdet kan blive bedre med parterapi, hvor de lærer at kommunikere på en måde, der tilgodeser begge parters behov.

Forbedrede kommunikationsevner med parterapi

Det er den manglende evne til at kommunikere, som er årsagen til de fleste problemer i et parforhold. Mange skilles, fordi de ikke kommer hinanden i møde på det følelsesmæssige plan. Men dette skyldes ofte blot manglende bevidsthed om kommunikation af tanker og følelser.

Forebyg samlivsproblemer med parterapi

Parterapi er en måde at løse problemer i samlivet, som ellers kan skade familien på længere sigt. Det kan derfor være en udmærket idé at gå til parterapi for at forebygge alvorlige samlivskriser. Parterapi har en dokumenteret effekt.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på mail eller tlf. 51 96 81 00 til klinikken i København. Jo hurtigere man får parterapi, jo bedre kan man undgå skilsmisse.