Parterapeut København

Mit navn er Camilla Böcher og jeg er parterapeut i København og har mange års erfaring med terapiforløb for par.

Parterapi på min klinik i København giver jer de nødvendige rammer for at blive mere bevidste om, hvad der fungerer og ikke fungerer i jeres forhold. I trygge omgivelser kan I udforske jeres tanker, følelser og behov og derved opnå større indsigt i de vaner og mønstre, der skaber problemer i jeres parforhold.

I terapien arbejder vi med at finde frem til, hvad det lige præcis er for tanker, der dukker op i de kritiske situationer. Vi ser på hvilke følelser, tankerne udløser, hvilke kropslige reaktioner de fremkalder, og hvordan du handler i situationerne. Dette giver et overskueligt billede af, hvad der skal arbejdes med. Ud fra dette tilrettelægges en plan, der har som mål at ændre din opfattelse af de svære eller angstfremkaldende situationer og at styrke din vurdering af dig selv og dine muligheder for at klare situationerne.

Min erfaring som parterapeut i København bunder i min privatpraksis som selvstændig psykolog i København. Jeg er uddannet psykolog i København, 2003. Som underviser i psykologi og forskellige former for terapi, herunder parterapi, har jeg erfaring fra universitetet, seminariet og gymnasiet i København.

Hvis du gerne vil bestille en tid, kan du ringe på 51968100 eller skrive en mail til mig.
Prisen for en individuel samtale, som varer en time, er 850 kr. En parsamtale varer halvanden time, og prisen er 1600 kr.

Ledige, pensionister og studerende får nedsat pris til 700 kr. for en konsultation. 
For virksomhedsmedarbejdere- og ledere er prisen for en time 1200 kr.
Du kan også gøre det nemt via e-konsultation eller telefon-konsultation:

Du sender en mail eller ringer og aftaler en tid. Derefter skriver du eller fortæller, hvad dine problemer drejer sig om, og jeg svarer via mail eller telefon inden for kort tid alt efter aftale. Således behøver du ikke møde op, men kan stadig få hjælp til løsning af dine problemer