Eksamen angst

Kom din eksamen angst til livs

Jeg har som psykolog beskæftiget mig meget med angst-lidelser såsom eksamensangst. Jeg anvender som udgangspunkt kognitiv adfærdsterapi, hvor forandring af uhensigtsmæssig tænkning er central.

Eksamensangst indebærer voldsomme, uventede angstanfald. De fleste med eksamensangst udvikler herefter både angst for disse anfald og angst for, at anfaldene er tegn på alvorlig sygdom. Der udvikles også angst for steder og tilstande, som sættes i forbindelse med angstanfald. Dette kaldes agorafobi og betyder undgåelse af aktiviteter alene uden for hjemme, af at være sammen med mange mennesker og af at tage offentlige transportmidler. Agorafobi forekommer meget ofte sammen med panikangst.

Behandlingen af personer med eksamensangst bør tage udgangspunkt i deres symptomer, problemområder og handlingsmuligheder. Det er vigtigt at have realistiske mål. Kognitiv terapi er effektiv i forhold til dette og behandlingenen går i store træk ud på at vende katastrofetanker til mere realistiske tanker og gradvist udsætte personen for de situationer der fremkalder angsten for eksamen.

Hvis du gerne vil bestille en tid, kan du ringe på 51968100 eller skrive en mail til mig.

Prisen for en individuel samtale, som varer en time, er 850 kr. En parsamtale varer halvanden time, og prisen er 1600 kr.
Ledige, pensionister og studerende får nedsat pris til 700 kr. for en konsultation. 
For virksomhedsmedarbejdere- og ledere er prisen for en time 1200 kr.

Du kan også gøre det nemt via e-konsultation eller telefon-konsultation:

Du sender en mail eller ringer og aftaler en tid. Derefter skriver du eller fortæller, hvad dine problemer drejer sig om, og jeg svarer via mail eller telefon inden for kort tid alt efter aftale. Således behøver du ikke møde op, men kan stadig få hjælp til løsning af dine problemer.