Angst depression

Behandling for angst og depression, Camilla Böcher

Angst og depression kan ramme alle, ofte uden varsel. Når det sker er der behov for behandling.

Kognitiv terapi er effektiv i forhold til lidelsen. Depression behandlingenen går i store træk ud på at vende katastrofetanker til mere realistiske tanker og gradvist udsætte personen for angstvoldende situationer. For eksempel bliver en person, som isolerer sig socialt, ansporet til tage små skridt i forhold til at se andre mennesker.

Jeg er uddannet psykolog i 2003 med speciale i angst og depression og er autoriseret af Psykolognævnet.
Jeg har siden 2004 været selvstændig privatpraktiserende psykolog og har samtaler med mennesker med mange forskellige problemstillinger, f.eks. angst, depression, problemer i parforhold, sorg og krise og meget mere.

Terapien for mennesker med angst og depression har sit udgangspunkt i deres symptomer, problemområder og handlingsmuligheder. Det er vigtigt at have realistiske mål.

Jeg er også medlem af Dansk Psykolog Forening og arbejder i overensstemmelse med reglerne for etik for nordiske psykologer og er underlagt reglerne om tavshedspligt.

Kontakt mig og hør nærmere hvordan jeg kan hjælpe lige netop dig. Det er uforpligtende og du kan være anonym hvis du ønsker. Klik her